Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La síndica de Rubí participa en el lliurament del Recull d’Informes 2010 al Parlament de Catalunya Aquest recull del FòrumSD destaca la feina dels síndics i defensors locals del nostre país. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La síndica de Rubí participa en el lliurament del Recull d’Informes 2010 al Parlament de Catalunya

Aquest recull del FòrumSD destaca la feina dels síndics i defensors locals del nostre país.
La síndica de Greuges de Rubí, Maria Palau, ha participat amb la resta de representants del ForumSD, l’associació de Síndics, Síndiques, Defensors i Defensores locals de Catalunya, en el lliurament del III Recull d’Informes de l’any 2010 al Parlament de Catalunya que aglutina la tasca que desenvolupen aquests representants als municipis catalans.

Aquest tercera edició del recull destaca que els síndics i defensors locals han atès un total de 14.679 consultes i assessoraments i que s’han tramitat un total de 2.990 queixes, de les quals, un 65% han estat tancades amb una resolució favorable als interessos de la ciutadania. Finalment, assenyala que els ajuntaments han acceptat un 71% de les recomanacions emeses.

L’acte ha estat presidit per la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, la síndica municipal de greuges de Vilafranca del Penedès i presidenta del FòrumSD, M. Glòria Valeri, el president de la Federació de Municipis de Catalunya, Manuel Bustos, i el membre de l’executiva de l’ACM, Albert Batalla, acompanyats de diputats del Parlament, alcaldes, regidors i regidores dels ajuntaments que tenen síndic o defensor municipal.