Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Síndica de Greuges de Rubí participarà al IV Encuentro Estatal de Defensores Locales La trobada, que reunirà a síndics de tota Espanya, se celebrarà els propers 5, 6 i 7 d’octubre a Granada. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Síndica de Greuges de Rubí participarà al IV Encuentro Estatal de Defensores Locales

La trobada, que reunirà a síndics de tota Espanya, se celebrarà els propers 5, 6 i 7 d’octubre a Granada.
La Síndica de Greuges de Rubí, Maria Palau, assistirà els propers 5, 6 i 7 d’octubre al IV Encuentro Estatal de Defensores Locales, que tindrà lloc a Granada. Defensors dels ciutadans de tot l’Estat espanyol es reuniran a la ciutat nassarita per debatre i tractar diversos temes, en el marc de les conferències, taules rodones i debats que s’han organitzat. A banda de Palau, també hi seran presents Mª Glòria Valeri, Síndica de Greuges de Vilafranca del Penedès i presidenta del FòrumSD, així com Melchor Saiz-Pardo, Defensor del Ciudadano de Granada –la ciutat amfitriona–, entre d’altres.

Durant 3 dies, els síndics analitzaran i reflexionaran sobre els temes que són comuns a totes les ciutats en les quals treballen els defensors participants a la trobada, com ara la crisi econòmica i el paper dels síndics locals davant d’aquesta greu situació. Sense anar més lluny, la conferència inaugural, que anirà a càrrec del Defensor del Pueblo Andaluz, José Chamizo, es titula “Defender a la ciudadanía en una situación de crisis”.

Un altre dels aspectes que es tractarà és que les sindicatures serveixin per a impulsar una bona administració i una major ètica pública. També es parlarà d’aspectes relacionats amb la integració, la cohesió i la diversitat social, així com de la contaminació acústica i l’ús de l’espai públic.