Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Síndica de Greuges de Rubí participa a les VI Jornades de formació de Terrassa La trobada tindrà lloc els dies 17 i 18 de novembre a l’auditori del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya de la ciutat egarenca. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Síndica de Greuges de Rubí participa a les VI Jornades de formació de Terrassa

La trobada tindrà lloc els dies 17 i 18 de novembre a l’auditori del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya de la ciutat egarenca.
La Síndica de Greuges de Rubí, Maria Palau, participarà aquest dijous i divendres a les VI Jornades de Formació que organitza el Fòrum SD i la Síndica municipal de Greuges de Terrassa, amb la col·laboració de l’Ajuntament egarenc i la Diputació de Barcelona.

Durant les jornades es duran a terme diferents taules de debat, entre les quals destaquen les titulades “Defensar els drets fonamentals en temps de crisi”, a càrrec de Joan Subirats, doctor en Ciències Econòmiques i catedràtic de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona; i “Immigració, racisme i xenofòbia”, a càrrec de Miguel Ángel Aguilar, fiscal coordinador del Servei de Delictes d’Odi i Discriminació de la Fiscalia Provincial de Barcelona.

També es parlarà de l’avaluació i gestió de la contaminació acústica i de la potestat sancionadora en matèria d’urbanisme, entre d’altres. A més, els participants també faran una visita guiada a la seu d’Ègara.

La inauguració de les jornades, que es duran a terme a l’auditori del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, a Terrassa, tindrà lloc aquest dijous a partir de les 10h.