Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La segona passejada literària té el Castell com a eix central i recorrerà tres indrets naturals propers Els participants gaudiran de narracions de contes i concerts musicals. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La segona passejada literària té el Castell com a eix central i recorrerà tres indrets naturals propers

Els participants gaudiran de narracions de contes i concerts musicals.
Coincidint amb la proximitat de la primavera, el pròxim dissabte 16 de març tindrà lloc la segona passejada del cicle de passejades literariomusicals que recorren diferents indrets de Rubí combinant literatura i música. El trajecte s’iniciarà a les 9.30 h al Museu Municipal, on els participants, que poden ser fins 50 per grup, es dividiran per anar acompanyats dels tres guies que aniran explicant la història de la ciutat, al voltant de la riera. En acabar el recorregut, es dirigiran als tres espais naturals (Parc de Can Xercavins, Can Fatjó i Can Xercavins) on es faran els petits concerts a càrrec d’alumnes de l’Escola de Música. La durada prevista de l’activitat és fins a les 14 hores. La pròxima passejada prevista, a l’entorn del Celler es farà prop de l’estiu.

La primera d’aquestes passejades, que neixen arran d’una col•laboració entre el Museu Municipal Castell (MMUC), l’Escola Municipal de Música de Rubí, i l’entitat rubinenca Associació Cultural Segon Mil•leni, es va fer el passat mes de desembre.

Les entrades es poden adquirir al Punt d’Informació de l’Antiga Estació (c/ Historiador Josep Serra, s/n) per un preu de 4 € per persona o de 10 € per a famílies (2 adults i 2 nens menors de 12 anys).