Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La riera de Rubí i el torrent dels Alous, nets i desbrossats En els últims mesos, el consistori ha dut a terme diferents tasques de manteniment en aquests dos espais naturals del municipi. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La riera de Rubí i el torrent dels Alous, nets i desbrossats

En els últims mesos, el consistori ha dut a terme diferents tasques de manteniment en aquests dos espais naturals del municipi.
Al llarg dels mesos de desembre i gener, Parcs i Jardins Catalunya, l’empresa encarregada del manteniment del medi natural de Rubí, ha efectuat les tasques de desbrossament del torrent dels Alous i de part de la riera de Rubí. Aquests treballs formen part del conjunt d’actuacions que es porten a terme per mantenir, preservar i millorar l’entorn natural del municipi.

En el cas del torrent dels Alous, que forma part d’un dels recorreguts inclosos a la guia d’itineraris naturals que l’Ajuntament va editar el 2010, s’ha desbrossat tot el marge del camí paral·lel al torrent, des de Can Vallhonrat fins a Can Sant Joan. També s’han retirat els arbres morts i els canyissars que destorbaven el pas.

Pel que fa a la riera, s’han retirat els agrupaments de canyes, s’han col·locat els tutors dels arbres (unes fustes que ajuden a aguantar els troncs i que fan que els diferents exemplars creixin rectes) i s’han esporgat els tamarius i oms perquè tinguin un creixement més harmònic. També s’han netejat els residus propis dels arrossegaments de l’aigua i dels actes vandàlics. El tram de la riera que s’ha desbrossat ha estat el comprès entre el pont del c/ Cadmo i el pont dels Ferrocarrils.