Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La revista La Ciutat de juliol-agost comença a distribuir-se A partir d'aquest número, la revista municipal deixa de repartir-se per les cases i es pot trobar a dependències municipals i a diferents establiments de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La revista La Ciutat de juliol-agost comença a distribuir-se

A partir d'aquest número, la revista municipal deixa de repartir-se per les cases i es pot trobar a dependències municipals i a diferents establiments de Rubí
La revista municipal La Ciutat corresponent als mesos de juliol-agost, comença a repartir-se entre avui i el pròxim divendres a dependències municipals i a diferents establiments del municipi, on habitualment es troba el Diari de Rubí. Aquest és un dels canvis significatius de la nova etapa que ha començat la publicació des del passat mes de juliol. A més del nou format i la reducció de la tirada, aquest canvi de distribució respon a les necessitats de reducció de despesa municipal.

Per tant, a partir d'aquest mes les revistes deixaran d'arribar a les llars de Rubí. Després d’un acord amb el Diari de Rubí, la distribució es farà en els punts habituals del setmanari local al que s’afegeixen dos punts de referència i gran afluència a les urbanitzacions (la benzinera 4 vents i el supermercat Consum) per garantir que els habitants d’aquest sector també tinguin fàcil accés a la publicació.
Pel que fa als punts municipals on es pot trobar la revista són l'Ajuntament de Rubí, les Oficines d'Atenció al Ciutadà, el Mercat Municipal, el Punt d'Informació, la Biblioteca Mestre Martí Tauler, l'Escardívol o el Rubí+D, a més de les piscines municipals (Duet Sports i Can Rosés) i els CAPs Anton de Borja, Mútua o Sant Genís.

La Ciutat a internet

La revista municipal també es pot llegir per internet, tant al web municipal (www.rubi.cat/laciutat), que permet també descarregar-la en pdf, com per mitjà del portal issuu a http://issuu.com/ajrubi.
En quant a les pròximes edicions de la revista La Ciutat, el 7 de setembre està previst que surti la revista especial dedicada al 50è aniversari de la rierada de Rubí. Fins al desembre, surtirà una revista cada primer divendres de mes.