Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La revetlla de Sant Joan es tanca amb una desena de ferits lleus També es van produir tres incendis en solars i diversos desperfectes en el mobiliari urbà. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La revetlla de Sant Joan es tanca amb una desena de ferits lleus

També es van produir tres incendis en solars i diversos desperfectes en el mobiliari urbà.
La revetlla de Sant Joan, celebrada la nit del 23 al 24 de juny, es va tancar a Rubí amb un balanç d’una desena de persones ferides, tres incendis en solars i diversos desperfectes en el mobiliari urbà, segons indica la Policia local de Rubí.

Pel que fa als ferits, tots van ser de pronòstic lleu. Dues persones van haver de ser ateses per afectació d’espurnes als ulls, quatre persones més que van rebre cures tòpiques per petites cremades en braços i cames i, per últim, es va atendre a dos menors d’edat, un d’ells per un tall al cap i l’altre per una cremada a la cama. Per altra banda, es van produir tres incendis en solars desocupats, sense que es produís cap dany important.

Durant la nit de la revetlla també es van produir arreu de la ciutat diversos danys en elements de mobiliari urbà a causa de l’ús de petards i de material pirotècnic, com ara set contenidors d’escombraries cremats, una paperera i una dotzena de senyals de trànsit fetes malbé.

Incendi en un solar

Per altra banda, dimecres 24 de juny es va produir cap a les 19.35 h del vespre un incendi a la zona de Can Serrallac, a l’alçada del polígon La Llana. El foc es va originar a prop de la via del tren i de l’empresa BJC.

Com a conseqüència, es van aturar els recorreguts dels trens de FGC en ambdós sentits de la marxa durant uns 15 minuts, tot i que es van restablir ràpidament gràcies a la participació de tres camions i dos helicòpters dels bombers.

En aquests moments es desconeix l’origen de l’incendi, que va cremar uns 600 m2 de massa forestal i no va produir cap ferit. Durant la incidència, els agents de la policia local van recórrer els horts més pròxims per tal d’evitar que cap veí quedés atrapat a les casetes del voltant.