Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La representació del Mag Lari es farà el pròxim 1 de juliol en el marc de la Festa Major de Rubí Les persones que han adquirit entrades les podran utilitzar aquest dia o tornar-les si no poden assistir-hi. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La representació del Mag Lari es farà el pròxim 1 de juliol en el marc de la Festa Major de Rubí

Les persones que han adquirit entrades les podran utilitzar aquest dia o tornar-les si no poden assistir-hi.
L’espectacle “La Màgia del Mag Lari”, previst pel dissabte 8 de juny a La Sala, es farà finalment el pròxim dilluns 1 de juliol, en el marc de la Festa Major 2013 al mateix equipament municipal a partir de les 18 h.

Totes les persones que ja havien adquirit una entrada per l’espectacle del 8 de juny, la podran utilitzar per assistir a la nova sessió. Si no els hi és possible assistir-hi, l’Ajuntament retornarà l’import total de les entrades comprades. Així mateix es trucarà personalment a les persones que han fet reserva telefònica per consultar si volen mantenir la reserva per al nova data de la representació.

La representació d’aquest espectacle a Rubí ha hagut de modificar-se per motius aliens al consistori, però l’Ajuntament ha pogut acordar una nova data de l’actuació.