Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La reparació d’una rasa al c/ Doctor Robert comportarà l’eliminació temporal de diverses places d’aparcament Els treballs es realitzaran entre dilluns i dimarts de la setmana vinent, en el tram de carrer situat just davant de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania del centre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La reparació d’una rasa al c/ Doctor Robert comportarà l’eliminació temporal de diverses places d’aparcament

Els treballs es realitzaran entre dilluns i dimarts de la setmana vinent, en el tram de carrer situat just davant de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania del centre.
Aquest dilluns, 3 de juny, s’iniciaran unes obres per a reparar la rasa que hi ha situada al carrer del Doctor Robert, just al davant de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del centre. Els treballs és previst que durin dos dies.

Per a dur a terme aquests treballs serà necessari eliminar la zona de reserva d’estacionament que hi ha en el tram d’aquesta via comprès entre els carrers de Narcís Menard i de la Justícia. Mentre durin les obres també quedaran inutilitzades les dues places de zona blava que hi ha en aquest punt. En canvi, no serà necessari tallar la circulació, ja que els vehicles podran circular per la part esquerra de la calçada, on actualment hi ha les places d’estacionament que quedaran inoperatives mentre durin els treballs.