Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La renovació dels contenidors soterrats arriba al carrer Prat de la Riba A partir del 14 de juliol, i durant uns deu dies, es talla al trànsit un tram d’aquest carrer per poder fer les obres. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La renovació dels contenidors soterrats arriba al carrer Prat de la Riba

A partir del 14 de juliol, i durant uns deu dies, es talla al trànsit un tram d’aquest carrer per poder fer les obres.
Continuant amb la renovació de contenidors soterrats del centre, a partir del ¡dilluns, 14 de juliol, l’actuació es trasllada fins al carrer Prat de la Riba, al costat del CAP Mútua de Terrassa. Amb les obres, s’anula l’àrea d’aportació situada a la cruïlla del carrer Prat de la Riba amb la carretera de Terrassa i s’eliminen els contenidors soterrats que hi ha actualment en aquest punt. Per altra banda, s’amplia l’àrea d’aportació que hi ha situada en front, al mateix carrer Prat de la Riba amb el carrer Santa Eulàlia, amb la instal•lació de dos contenidors soterrats més a banda dels tres que ja hi havia.

Per tal de poder realitzar aquestes obres, es talla al trànsit el tram del carrer Prat de la Riba, entre el carrer Margarida Xirgu i ctra. de Sabadell, a partir del 14 de juliol i durant un període aproximat de 10 dies. D’aquesta manera, els vehicles que circulin pel carrer Prat de la Riba hauran de girar pel carrer Margarida Xirgu i continuar per Doctor Gimbernat i carretera de Terrassa fins tornar a enllaçar amb la carretera de Sabadell. Es facilitarà l’accés exclusiu a veïns i als vehicles d’emergència que hagin d’accedir al CAP Mútua de Terrassa en el tram afectat per les obres. L’actuació no afectarà el recorregut de l’autobús urbà, que amb la posada en marxa de l’ illa de vianants ja es va modificar el recorregut de les línies 1 i 4 que en sentit Nord ha deixat de passar pel centre de la ciutat i ho fa per la carretera comarcal 1413.