Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La renovació del clavegueram al carrer de Calderón de la Barca provoca canvis de circulació en aquesta via Mentre durin els treballs, que tenen una durada prevista de tres setmanes, s’habilitarà un itinerari alternatiu. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La renovació del clavegueram al carrer de Calderón de la Barca provoca canvis de circulació en aquesta via

Mentre durin els treballs, que tenen una durada prevista de tres setmanes, s’habilitarà un itinerari alternatiu.
Sorea, l’empresa gestora del servei d’aigües de Rubí, inicia aquesta setmana unes obres de renovació de la xarxa de clavegueram al tram del c/ Calderón de la Barca comprès entre el camí de Ca n’Oriol i el c/ Folch i Torres. L’actuació, que té una durada prevista d’unes 3 setmanes, consisteix en canviar uns 88 metres de tub d’aquest col·lector per un altre de 500 mm de diàmetre de PVC, ja que l’actual estava deteriorat. També es renovaran els pous i embornals del tram de xarxa afectat. El pressupost d’aquesta actuació ascendeix als 71.200 euros.

Mentre durin les obres, el tram afectat del c/ Calderón de la Barca quedarà reduït a un únic sentit de circulació, en direcció cap al camí de Ca n’Oriol. Per circular en sentit invers s’ha establert un itinerari alternatiu pels carrers de Junceda i de Folch i Torres. Per tal de facilitar el pas dels vehicles per aquests carrers, s’eliminaran els estacionaments d’aquestes dues vies al llarg dels trams establerts com a itinerari alternatiu.

Aquestes obres també afectaran la línia 2 del servei de bus urbà, únicament en sentit Mercat: la parada “biblioteca” es traslladarà uns metres i s’ubicarà provisionalment al mateix c/ Calderón de la Barca, just passada la cruïlla amb el c/ Marià Benlliure.

Tall de trànsit al c/ Prim
D’altra banda, el dimecres 7 de desembre es tallarà la circulació a la cruïlla entre el carrer de Prim i l’avinguda de Barcelona com a conseqüència de la reparació de les lloses d’aquest encreuament.

Mentre durin les obres, que tenen una durada prevista de 24 hores, s’establirà un itinerari alternatiu. Els vehicles que vulguin accedir al c/ Balmes ho hauran de fer pels carrers de Cal Príncep i de Pintor Murillo. El tram del c/ Prim comprès entre els carrers de Cal Príncep i Balmes es canviarà de sentit de circulació per tal que els veïns i els taxistes puguin arribar fins al c/ Balmes. Mentre el c/ Prim estigui tancat, el tram de l’illa de vianants entre els carrers de Prim i de Cervantes estarà obert al trànsit.

És previst que la circulació torni a la normalitat el dijous, 8 de desembre, a partir de les 9h del matí, aproximadament.