Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La renovació de les reixes pluvials del carrer Cadmo restringirà el trànsit al carrer Terrassa del 10 al 12 d’octubre Els vehicles s’hauran de desviar pels carrers Doctor Gimbernat i Orso. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La renovació de les reixes pluvials del carrer Cadmo restringirà el trànsit al carrer Terrassa del 10 al 12 d’octubre

Els vehicles s’hauran de desviar pels carrers Doctor Gimbernat i Orso.
La setmana vinent, l’empresa Sorea, responsable del manteniment del clavegueram a la nostra ciutat, realitzarà una actuació de millora a la xarxa del carrer Cadmo, entre els carrers Pau Claris i Terrassa. Les obres consistiran en la renovació de les reixes pluvials existents al voltant de la cruïlla de Cadmo amb Pau Claris i es duran a terme durant els dies 10, 11 i 12 d’octubre.

La circulació de vehicles al carrer Cadmo, entre els dos carrers afectats es manté en sentit cap a l’Escardívol, mentre en sentit cap a la Mútua, els vehicles seran desviats pel carrers Doctor Gimbernat i Orso.

Pel què fa al transport públic, les línies 1 i 4 després de fer la parada Riera – Guardiet, seguiran per la C-1413 fins a la rotonda de la Policia Local, on giraran per la ctra. de Terrassa, agafant de nou el recorregut a Prat de la Riba, a la altura del CAP Mútua. Durant els dies que durin les obres, quedaran fora de servei les parades de l’Escardívol, el Bullidor, i, parcialment, la de CAP Mútua, malgrat que s’efectuarà parada en el punt més pròxim possible d’aquest equipament sanitari.