Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La regidora de Serveis a les persones lliura els premis de dibuix de l’Obra Social “la Caixa” als alumnes de l’Escola Montessori Ana Mª Martínez ha encoratjat als alumnes a treballar d’una forma continuada per la seva educació. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La regidora de Serveis a les persones lliura els premis de dibuix de l’Obra Social “la Caixa” als alumnes de l’Escola Montessori

Ana Mª Martínez ha encoratjat als alumnes a treballar d’una forma continuada per la seva educació.
La regidora de Serveis a les persones de l’Ajuntament de Rubí, Ana Mª Martínez, el director d’àrea de negoci de “la Caixa” a Rubí, Tomás X Subirà, i la cap d’estudis de l’Escola Montessori, Conxita Gimeno, han entregat els premis del concurs de dibuix organitzat amb el lema “Què és l’Obra Social “la Caixa”?” entre els alumnes d’aquesta escola per tal d’apropar l’obra social d’aquesta entitat al barri de Les Torres, on està ubicada aquest centre educatiu. Durant el transcurs de l’acte, la regidora ha animat als prop de 250 alumnes que han participat “a treballar d’una manera continuada en la vostra educació i formació futures”.

Els guanyadors als tres millor dibuixos han estat Sara Santiago de 6è (1r. premi), Fabricio Roca de 5è (2n) i Àlex Escofet de 1r (3r). Els premis per als guanyadors han estat una llibreta futur amb 150 euros pel primer premi i una altra amb 100 euros pels altres dos. A més, 10 alumnes més han rebut una menció especial consistent en un petit obsequi per part de l’entitat, mentre que tots els nens i nenes participants han rebut entrades familiars per visitar el CosmoCaixa.
Els alumnes que han rebut la menció han estat Bastian Nelson i Bryan Villacis (6è), Aitor Corona i Olga Campmany (5è), R. Jean Charles i Núria Gómez (3r), Sebastian Vargas i Alejandro Vichera (2n) i Bryan Macias i Sara Pérez (1r). A més, una selecció de les obres presentades es troben exposades a l’oficina de l’entitat que hi ha al barri.

Aquest concurs, organitzat per primera vegada aquest curs però que tindrà continuïtat en anys pròxims, ha estat una iniciativa de l’entitat per fer més propera l’oficina de “la Caixa” al barri de Les Torres, integrar-la en les activitats dels veïns i veïnes i donar a conèixer la tasca que està desenvolupant l’Obra Social “la Caixa” al territori.