Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La regidora de Promoció Econòmica, Maria Mas, assisteix als actes del 20è aniversari de l’empresa rubinenca Eurofragance La firma local és una de les més exportadores de la demarcació, segons dades de la Cambra de Comerç de Terrassa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La regidora de Promoció Econòmica, Maria Mas, assisteix als actes del 20è aniversari de l’empresa rubinenca Eurofragance

La firma local és una de les més exportadores de la demarcació, segons dades de la Cambra de Comerç de Terrassa.
La regidora de Promoció Econòmica, Maria Mas, va assistir divendres a l’acte de commemoració del 20è aniversari de l’empresa rubinenca Eurofragance. La celebració va tenir lloc a Barcelona i va comptar amb el suport de la representant municipal.

Eurofragance, dedicada al disseny i producció de fragàncies i aromes, es va fundar al 1990 a la nostra ciutat i recentment ha ampliat les seves instal·lacions amb l’adquisició d’una nau adjacent a l’actual seu de l’empresa, fins a arribar als 10.000 m2 actuals, on treballen prop 100 persones més de la meitat de les quals són dones. L’empresa rubinenca va tancar l'exercici 2009 amb una xifra de facturació de 22 M €, enfront dels 20 M € de l’anterior exercici de 2008, amb uns beneficis nets de 2,5 M d’euros mol per sobre dels 1,4 milions de 2008.

La companyia lidera el rànquing de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa en exportacions, ja què de la seva producció anual de més de 2.000 Tm. entre fragàncies i aromes, prop del 70% d'aquesta es destina a les exportacions en més de 40 països, amb una penetració important a l'Orient mitjà i Àsia.