Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La regidora de la Dona afirma que aviat es tornarà “a oferir atenció psicològica a les dones de forma individualitzada” Des de el passat mes de novembre, només s’atenien a grups de dones a causa de la baixa de la professional que prestava aquest servei. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La regidora de la Dona afirma que aviat es tornarà “a oferir atenció psicològica a les dones de forma individualitzada”

Des de el passat mes de novembre, només s’atenien a grups de dones a causa de la baixa de la professional que prestava aquest servei.
La regidora de la Dona, Maria Mas, ha assegurat que el consistori està realitzant el procés de contractació del servei per poder “tornar a oferir el servei d’atenció psicològica a les dones de forma individualitzada”, ja que des del mes de novembre només es poden atendre les sessions de grup i les demandes dels centres escolars. Maria Mas ha dit que, tot i que els processos de contractació a l’administració són lents, “esperem que en poques setmanes les dones puguin accedir de nou a aquest servei que oferim des de fa anys” i ha afegit que l’Ajuntament està estudiant una ampliació d’aquest servei per tal d’atendre “a les dones que pateixen o han patit maltractaments, així com als seus fills i filles”.

Aquesta situació del servei ha estat produïda arran de la baixa sobtada de la professional que, fins al mes de novembre, prestava aquest servei a les dones que el sol·licitaven. Aquest és un servei d’atenció psicològica que s’ofereix de forma individual a dones que viuen o han viscut situacions de discriminació i/o violència de gènere, sigui del tipus que sigui. Però a més, el servei organitza grups d'ajuda mútua per a la recuperació personal i coordina grups terapèutics (autocontrol emocional i autoestima, habilitats socials i assertivitat i creixement personal) adreçats a totes les dones de la ciutat.