Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La regidora de Cultura rebrà als grups participants del Rubifolk abans de l’inici del festival Durant tot el cap de setmana, els grups participants organitzen diversos actes i espectacles a la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La regidora de Cultura rebrà als grups participants del Rubifolk abans de l’inici del festival

Durant tot el cap de setmana, els grups participants organitzen diversos actes i espectacles a la ciutat.
La regidora de Cultura, Maria Mas, recibirá este divendres 5 de juliol als 3 grups que, junt amb l’Esbart Dansaire de Rubí, participen aquest any en l’edició del Festival Internacional de Dansa Tradicional Rubifolk 2013. Procedents d’Osca, Perú i Swazilàndia, els participants arribaran a la plaça Pere Aguilera al voltant de les 20.30 h, on seran rebuts per una representació municipal encapçalada per la regidora, per iniciar cap a les 21.15 h la cercavila d’inici del festival en què col·laboren a més dels grups convidats (Grupo de Jota Almudévar, Jallmay Alto Folkclor i Pelepel), la Colla de gegants i capgrossos de El Pinar, la Colla de gegants de l’Escola Teresa Altet, l’escola de l’Esbart i l’Esbart Dansaire de Rubí.

A les 22 h, tindrà lloc l’espectacle inaugural que es farà al parc del Castell amb el grup peruà Jallmay Alto Folkclor i l’Esbart Dansaire; i al voltant de la mitjanit hi haurà un taller de música i dansa a la Carpa del Castell, on també es farà un altre taller de dansa dissabte a la mateixa hora (23.45 h).

Durant el cap de setmana, els tres grups participaran en cercaviles al Mercat Municipal (dissabte a les 12) i pel centre de la ciutat (13 h) i en diversos espectacles al Castell dissabte a les 22 h i diumenge a partir de les 19.30 h en l’acte de cloenda.

L’activitat del Rubifolk es podrà seguir a les xarxes socials a través del perfil @rbflk.