Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La regidora de Comerç lliura els premis als millors aparadors de Nadal La botiga Pica-Pica va ser escollida guanyadora absoluta del concurs per votació popular https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La regidora de Comerç lliura els premis als millors aparadors de Nadal

La botiga Pica-Pica va ser escollida guanyadora absoluta del concurs per votació popular
Els establiments guardonats a la segona edició del Concurs d’aparadors comercials de Nadal han rebut aquest dimecres els seus premis de mà de la regidora de Comerç, Arés Tubau. Com a guanyadora absoluta del certamen, la botiga de llaminadures Pica-Pica, ubicada al número 53 de l’avinguda de Barcelona, ha estat obsequiada amb un xec per valor de 900 euros i un diploma.

La propietària d’aquest establiment, Àngels Sala, ha expressat la seva satisfacció per la consecució del premi, que reinvertiran en la millora de la botiga, però sobretot la gran il·lusió que els fa cada any dissenyar un aparador especial per Nadal “i que la gent s’aturi per veure’l i interpretar-lo”. De fet, el comerç situat a l’avinguda de Barcelona ja va guanyar l’any anterior el premi al millor aparador de la zona 1 (Centre).

La decoració de la botiga Pica-Pica es va confeccionar amb materials reciclats, com ara rotlles de paper higiènic i oueres. Per a Arés Tubau, regidora de Comerç, la seva elecció com el millor aparador de Rubí ha estat “molt merescuda perquè hi havia molt treball al darrere i la decoració estava adaptada al seu producte”.

L’aparador de la botiga Pica-Pica va ser escollit com el millor de Rubí en una votació popular, celebrada durant les festes nadalenques, que va comptar amb la participació de 193 persones, de les quals 107 van decantar-se per aquest comerç. L’elecció es va fer entre els cinc finalistes triats prèviament pel jurat com els millors de cada zona comercial. A banda de la botiga Pica-Pica, en aquesta edició del certamen també han vist reconeguts els seus aparadors els establiments Pepi Vega, del carrer Cal Gerrer; L’hort de la Carmeta, de l’avinguda Estatut; Gemma’s Estilistes, de l’avinguda Josep Ferrer i Domingo; i S. Guirao, del Mercat Municipal. Com a finalistes, tots ells han rebut aquest dimecres un xec de 400 euros i el corresponent diploma.

53 establiments de tota la ciutat han participat a la segona edició del Concurs d’aparadors comercials de Nadal. Segons ha recordat aquest dimecres la regidora de Comerç, l’objectiu d’aquesta iniciativa és “incentivar els comerciants perquè s’esforcin a dissenyar aparadors especials, i estar al seu costat per ajudar-los a tirar endavant”. Una voluntat que ha aplaudit el president de la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí, Enric Pallarès, en entendre que consolida la tendència a decorar les botigues i, per tant, contribueix a la dinamització comercial.

A banda de lliurar els premis als millors aparadors, entre les persones que van participar a la votació popular s’han sortejat tres targetes Comerç-Ciutat carregades amb 50 euros, gentilesa de la Federació d’Associacions Comerciants i Gremis.