Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La rebentada d’una canonada d’aigua obliga a restringir el trànsit a la zona de l’Escardívol La calçada està afectada per la rebentada i s’ha de reparar la canonada i el paviment. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La rebentada d’una canonada d’aigua obliga a restringir el trànsit a la zona de l’Escardívol

La calçada està afectada per la rebentada i s’ha de reparar la canonada i el paviment.
El trencament d’una canonada que ha rebentat a l’Escardívol, davant de l’accés a l’aparcament de la zona de Correus, ha obligat a tallar el trànsit a la zona fins que es reparin els desperfectes que la fuita d’aigua ha provocat al paviment.

A conseqüència de la rebentada i la important sortida d’aigua dels primers moments, que l’empresa SOREA va procedir a tallar de forma immediata un cop va rebre l’avís, la via va quedar tallada al trànsit rodat ja que hi havia risc d’esfondrament de la calçada. De fet, s’ha enfonsat una mica el paviment de la calçada on es va produir la rebentada, i per aquest motiu l’accés a l’Escardívol està senyalitzat amb tanques que limiten l’accés a l’aparcament del descampat de Correus.

Tot i l’afectació al trànsit rodat, l’aparcament a la zona no s’ha vist afectat ja que es pot accedir a l’Escardívol per la resta de vies que porten a aquestes zones d’aparcament de la ciutat.