Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La rambla s'inaugurarà a l'abril Les previsions de la direcció de l’obra és que la Rambla que es construeix a la coberta de la via del tren podrà estar finalitzada entre la segona i la tercera setmana d’abril. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La rambla s'inaugurarà a l'abril

Les previsions de la direcció de l’obra és que la Rambla que es construeix a la coberta de la via del tren podrà estar finalitzada entre la segona i la tercera setmana d’abril.
En aquests moments s’està acabant de col•locar el paviment prefabricat de formigó just a sota de la pèrgola i s’acabaran de col•locar les llumineres de fusta. També s’està procedint a col•locar les baranes de vidre i a instal•lar les jardineres i a plantar les diferents espècies d’arbrat a la zona. També s’han iniciat els treballs de voreres al passeig del Ferrocarril i per la setmana vinent s’ha previst l’inici de l’aglomerat d’aquest carrer, així com del Pont de Can Cabanyes i avinguda Edison. Aquests dos darrers trams es faran en horari nocturn per evitar els problemes de trànsit que provocaria un tall total d’aquestes vies en horari diürn. Als treballs d’asfaltat li seguirà la pintura i senyalització dels espais que es podran obrir al trànsit a l’abril, coincidint amb els darrers treballs previstos a la zona infantil de la Rambla on, entre el 13 i el 16 d’abril s’ha previst acabar amb la col•locació del terra de cautxú, la col•locació del mobiliari urbà i una font.

Més informació