Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La pròxima setmana s’inicien les inscripcions pels cursos del Pla de Transició al Treball (PTT) per a joves de 16 a 21 anys La matriculació es farà a principis del mes de setembre a l’Escola d’Adults on s’imparteixen les classes des d’aquest curs. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La pròxima setmana s’inicien les inscripcions pels cursos del Pla de Transició al Treball (PTT) per a joves de 16 a 21 anys

La matriculació es farà a principis del mes de setembre a l’Escola d’Adults on s’imparteixen les classes des d’aquest curs.
A partir del pròxim dilluns 9 de maig, s’inicia el període de preinscripcions pel Pla de Transició al Treball (PTT), que s’adreça a nois i noies que han deixat l’ESO sense obtenir la titulació necessària, amb edats compreses entre els 16 i 21 anys. L'objectiu d’aquesta formació és proporcionar els coneixements bàsics i professionals necessaris per a la incorporació al món laboral o per poder accedir a un cicle de formació professional de grau mitjà, després de superar-ne la prova d'accés.

Organitzat de forma conjunta entre l’Ajuntament de Rubí i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, dintre de la modalitat dels Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI) que ofereix la Generalitat, pel curs 2011-2012 s’impartiran les mateixes especialitats que aquest any: auxiliar en imatge personal: perruqueria i estètica i auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic. Cadascuna de les especialitats disposa de 15 places, i, a més de la preinscripció, s’ha de realitzar un entrevista d’orientació i valoració a cadascuna de les persones preinscrites.

Aquest programa té una durada d'un curs escolar, amb 200 hores de pràctiques en empreses, amb la possibilitat de fer-les al estranger, i atorguen un certificat de professionalitat que acrediti les competències assolides en el programa per trobar feina amb més facilitat que si no disposessin de cap formació acreditada.

La sol·licitud es pot baixar de la mateixa web municipal, s’ha de lliurar a l’Escola d’Adults fins al 20 de maig i el període de matriculació s’iniciarà del 2 al 12 de setembre al mateix centre.

Per a qualsevol consulta relacionada amb la preinscripció, cal adreçar-se al PQPI - PTT de Rubí, ubicat a l'Escola d'Adults, c. Terrassa, 59-61, tel. 93 699 46 54, a/e: a8960207@xtec.cat.