Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La pròxima setmana es modifica el recorregut del servei d’autobús interurbà N-61 al seu pas per Rubí L’autobús circularà pel centre i tindrà dues parades. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La pròxima setmana es modifica el recorregut del servei d’autobús interurbà N-61 al seu pas per Rubí

L’autobús circularà pel centre i tindrà dues parades.
A partir de la setmana vinent entra en servei una modificació en el recorregut d’autobús interurbà en horari nocturn que afecta a la línia N-61 entre Barcelona – Rubí – Les Fonts (Terrassa) al seu pas per Rubí.

Fins ara, aquest servei realitzava el recorregut per la C-1413 i disposava d’una única parada en aquesta carretera. A partir de la nit de dilluns 30 de novembre al dimarts 1 de desembre, l’autobús circularà pel centre de la ciutat i tindrà dues parades.

Aquesta millora en el servei es recollia en una moció presentada per la Junta de Portaveus i aprovada pel ple municipal el passat 30 d’octubre de 2008, amb l’objectiu de millorar el servei d’autobús nocturn a Rubí. Així, es produeixen els següents canvis en aquest servei que actualment ofereix l’empresa Marfina Bus, SA:

  • S’elimina la parada situada a la C-1413 i se substitueix per una parada situada a la plaça Pearson, amb l’objectiu de millorar les condicions de seguretat i l’accés a l’estació de FGC.
  • Es crea una nova parada a l’alçada del CAP Mútua de Terrassa per tal de millorar la cobertura territorial.

A partir de la setmana vinent, el nou itinerari d’aquest servei interurbà en horari nocturn serà el següent:

a) Sentit Terrassa: Rambleta de Joan Miró, Av. Barcelona, Francesc Macià, Rafael de Casanovas, Prat de la Riba, ctra. de Sabadell, carrer Bruc i ctra. de Terrassa.
Parades: plaça Pearson i ctra. de Sabadell (a l’alçada del CAP Mútua)

b) Sentit Sant Cugat: ctra. de Terrassa, Pau Claris, Dr. Robert, Maximí Fornés, Sant Joan, Santa Llúcia, Espoz i Mina, Historiador Serra, Rambleta de Joan Miró fins a la C-1413. Parades: passeig Pau Claris amb carrer de Margarida Xirgu i Rambleta de Joan Miró (al davant de l’edifici Rubí+D). S’elimina la parada de la rotonda del Passeig de la Riera.