Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La programació de Festa Major 2013 manté la qualitat d’anteriors edicions amb el mateix pressupost que en 2012 “Festa per tot-hammm”, cartell guanyador del Concurs de Cartells d’aquesta edició, aglutina elements importants de la festa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La programació de Festa Major 2013 manté la qualitat d’anteriors edicions amb el mateix pressupost que en 2012

“Festa per tot-hammm”, cartell guanyador del Concurs de Cartells d’aquesta edició, aglutina elements importants de la festa.
“El pressupost de l’any passat de la Festa Major es va reduir en un 30% en infraestructures i programa, en la mateixa línia que tindrà l’edició de la Festa Major de 2013, tot i mantenir la línia de qualitat de l’any passat, per tal de garantir una continuïtat en el model de festa de la ciutat”, ha dit la regidora de l’Àrea de Cohesió social i Serveis a les persones, Ana Ma. Martínez durant la presentació de les principals novetats i el cartell guanyador del concurs, que serà la imatge de la festa d’aquest any.

Així, hi haurà noms tan coneguts com el d’Ana Belén amb l’espectacle “A los hombres que amé”, que oferirà l’espectacle inaugural divendres 28 de juny a l’amfiteatre del Castell; els Teràpia de shock, Seguridad Social i La Troba Kung Fu que faran les actuacions musicals de la nit golfa, dissabte 29 a l’Escardívol; i altres grups vinculats a la ciutat com Empty Cage com a guanyadors del SONA9 d’Enderrock, els Che Sudaka amb una actuació organitzada des de Ràdio Rubí; el grup guanyador de l’aRubitown que s’està decidint entre 9HZ i Reversibles aquestes setmanes; el tradicional espectacle de l’Esbart Dansaire que retrà homenatge al desaparegut coreògraf Joan Fosas, o la Nit de Jazz que es traslladarà de la pl. Anselm Clavé als jardins de l’Ateneu.

'Totes aquestes propostes, i d’altres que s’estan acabant de treballar i que es coneixeran en pròximes setmanes' – ha dit Ana Ma. Martínez, “conformen una oferta variada i de qualitat per a tota la població, en què destaca de forma important la col·laboració de les entitats de la ciutat i dels artistes locals per tal que la ciutat sigui un espai de convivència durant aquests dies”. De fet, segons la regidora “la Festa Major no deixa de ser un motor econòmic per a la ciutat en els dies que dura, ja que tant a nivell dels serveis de restauració com de comerç, veuen incrementada la seva activitat durant aquestes jornades”.

Les entrades per a l’espectacle inaugural, que es poden adquirir a partir del 16 de maig a través de Ticketmaster i al Punt d’Informació de l’Antiga Estació a partir del 22 de maig, tenen un preu de 20 € si es compren abans del dia 29 de juny, i de 25 € si s’adquireixen a taquilla el mateix dia; mentre que per a la resta d’espectacles de pagament, que tenen un preu de 4 €, es podran comprar al Punt d’Informació a partir del 20 de juny.

“Festa per tot-hammm”

El cartell guanyador de l’edició d’aquest any ha estat elaborat pel dissenyador gràfic rubinenc Joan Mas, que ha estat escollit entre un total de 33 propostes diferents, 5 més que l’any anterior, i porta per títol 'Festa per tot-hammm”. El cartell ha estat escollit pel jurat per trencar amb la imatge tradicional dels últims anys, i perquè es tracta d’una proposta que potser considerada un reflex fidel del que és la Festa Major a Rubí, amb focs d’artifici, música, petards, menjar, etc. Aquest i altres 14 cartells més estaran exposats a l’Antiga Estació dels del 20 de juny al 17 de juliol.