Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La policia local va haver de intervenir en quinze incidències per la forta pluja de divendres En cap dels requeriments es van registrar ferits. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La policia local va haver de intervenir en quinze incidències per la forta pluja de divendres

En cap dels requeriments es van registrar ferits.
La forta pluja que va caure durant la tarda de divendres 17 de setembre va obligar a la Policia Local a fer front a un increment de les incidències. Durant aquella mateixa tarda i primera hora de la nit, els agents va haver de donar resposta a una quinzena de requeriments dels ciutadans. Les trucades es van concentrar entre les 16 h de divendres i les 2 h de la matinada de dissabte. Afortunadament, en cap d’aquest successos es van registrar ferits. En tot cas, el trànsit sí que es va ressentir per les inclemències, principalment en el moment de sortida dels centres educatius.

Entre els requeriments que es van rebre al telèfon de la Policia Local, quatre tenien relació amb el desplaçament de les tapes de clavegueram per l’efecte de la pluja a l’avinguda de Cova Solera, al carrer Bailen o al carrer Ciclisme, entre d’altres indrets. D’altra banda, a Sant Muç i al passatge de la Riera, l’embussament dels embornals va provocar inundacions que van obligar a tallar temporalment els carrers.

En relació als talls de carrers, una de les actuacions més complexes es va desenvolupar a la carretera de Sant Cugat, una via que els agents de la Policia Local van haver de tallar perquè dos arbres van caure. Els bombers i el personal municipal es van encarregar de tallar els troncs caiguts per normalitzar el trànsit i eliminar qualsevol risc a la calçada. Aquesta intervenció es va desenvolupar durant tres hores, des de minuts abans de les nou de la nit fins a la mitjanit, quan es va reobrir la circulació. També es van registrar caigudes de arbres al carrer de l’Handbol i de branques al passatge de la Riera. En aquesta via, les restes vegetals van estar l’origen d’un accident de trànsit.

Des de la Policia Local es va intervenir a tres accidents de trànsit als quals es va trobar una possible relació amb el temporal de pluja i vent, inclòs l’esmentat del passatge de la Riera. Tots tres es van produir durant la tarda i la primera hora de la nit de divendres. En tot cas, malgrat els danys produïts als vehicles implicats, no es van registrar ferits a cap dels sinistres.