Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local troba un menor de tres anys sonàmbul a la C-1413 i el retorna sa i estalvi a la seva família Segons sembla, l’infant va poder obrir la porta de casa en un moment de descuit i va sortir al carrer. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Policia Local troba un menor de tres anys sonàmbul a la C-1413 i el retorna sa i estalvi a la seva família

Segons sembla, l’infant va poder obrir la porta de casa en un moment de descuit i va sortir al carrer.
A les 18:45h d’ahir dimarts, una dotació de la Policia Local de Rubí va localitzar un menor de curta edat deambulant sol i de forma erràtica per la carretera C-1413, a l’alçada del passatge d’Egara. El menor va ser traslladat a la comissaria, on els agents van iniciar les gestions per a localitzar la família. Uns tràmits que van resultar complexos atès que el nen, de 3 anys d’edat, només els va facilitar el seu nom de pila.

Mitjançant la recerca als espais d’ús públic propers i a les bases de dades disponibles, cap a les 19:15h es va poder localitzar la mare, a qui se li va lliurar el menor. Tot apunta que el nen va poder obrir la porta de casa seva en un moment de descuit, la qual cosa li va permetre sortir al carrer, prop del lloc on va ser trobat.