Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La policia local registra un descens d'incidències als espais públics durant l'estiu S’ha tancat la campanya de reforç de la vigilància a places i parcs que es fa cada estiu conjuntament amb Mossos d’Esquadra. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La policia local registra un descens d'incidències als espais públics durant l'estiu

S’ha tancat la campanya de reforç de la vigilància a places i parcs que es fa cada estiu conjuntament amb Mossos d’Esquadra.
La campanya de reforç de la vigilància i del control a places, parcs i altres espais públics durant l’estiu s’ha tancat aquest cap de setmana, amb un balanç de 2 detencions, 9 inspeccions a establiments per incompliment d’horari i 32 identificacions a càrrec de la policia local de Rubí i els Mossos d’Esquadra. Pel que fa a les detencions, es van efectuar a les places Constitució i 11 de Setembre per danys, desordres públics i resistència greu. Aquestes xifres suposen un descens respecte les que es van produir l’any passat quan el dispositiu es va tancar amb 3 detencions, 11 inspeccions a establiments per incompliment d’horari de tancament i 45 identificacions.

Aquesta reducció d’incidències per actes incívics als espais més cèntrics de la ciutat contrasta amb una major presència s’incivisme a altres indrets més allunyats de les zones residencials, com ara el bosc de Ca n’Oriol. Per aquest motiu la policia local té previst revisar l’àrea de cobertura de la campanya en la pròxima edició. Per altra banda, la policia local també ha registrat un descens pel que fa a queixes veïnals per problemes de sorolls i altres molèsties per un ús inadequat dels espais públics

La campanya s’ha centrat en una vintena de llocs públics (places, parcs, carrers) i s’ha desenvolupat en torn de tarda a càrrec de cinc agents de la unitat de suport policial i de la unitat canina; i en torn de nit a càrrec d’una patrulla de la policia local i una patrulla dels Mossos d’Esquadra.