Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local qualifica d’èxit la Campanya “Comerç segur” d’enguany Des del 5 de desembre i fins el 17 de gener, cap establiment comercial o client ha estat víctima d’un robatori o furt a la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia Local qualifica d’èxit la Campanya “Comerç segur” d’enguany

Des del 5 de desembre i fins el 17 de gener, cap establiment comercial o client ha estat víctima d’un robatori o furt a la ciutat.
La Policia Local ha tancat la campanya “Comerç Segur” amb un balanç de 49 controls policials i 18 identificacions de persones. Durant el període en què s’ha dut a terme aquesta campanya preventiva, la Policia Local de Rubí ha efectuat 7 detencions, cap d’elles, però, per delictes de robatori o furt.

La campanya “Comerç Segur”, un operatiu conjunt de la Policia Local de Rubí i els Mossos d’Esquadra, s’ha dut a terme entre el 5 de desembre de 2009 i el 17 de gener de 2010, una setmana més respecte l’edició anterior. Aquesta ampliació responia a la voluntat de cobrir l’inici de les rebaixes d’hivern.

La campanya s’ha centrat en les zones més comercials de la ciutat: el Centre, Progrés, Rubí-2000, Les Torres, Ca n’Oriol i la zona del Mercat Municipal. L’objectiu de la presència policial en aquests indrets ha estat el de prevenir possibles furts i robatoris, tant en establiments comercials com a clients i ciutadans.

En aquest sentit, els agents de la Policia Local, conjuntament amb els Mossos d’Esquadra, han reforçat la vigilància policial a peu i han establert controls de pas a les entrades i sortides de Rubí, tant en horaris comercials com nocturns.

La campanya s’ha estructurat sobre dos eixos: la reducció d’oportunitats per cometre un robatori i l’augment de la seguretat i tranquil•litat de comerciants i clients, especialment durant l’època nadalenca, quan l’activitat comercial s’incrementa notablement.

A la campanya “Comerç Segur” hi han participat una dotzena d’agents de la Policia Local de diversos serveis, com ara la unitat de proximitat, de seguretat ciutadana i de la unitat canina. Alguns d’ells, a més, han patrullat vestits de paisà per passar desapercebuts davant dels possibles delinqüents.