Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra posen en marxa una nova campanya de Comerç segur Els cossos policials patrullaran durant les festes nadalenques per prevenir furts i robatoris a les zones comercials https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra posen en marxa una nova campanya de Comerç segur

Els cossos policials patrullaran durant les festes nadalenques per prevenir furts i robatoris a les zones comercials
Coincidint amb les festes nadalenques, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra han posat en marxa una nova campanya de Comerç segur amb l’objectiu de prevenir furts i robatoris. Durant aquestes dates, s’incrementa l’activitat comercial i l’afluència de gent al carrer, fet que propicia al seu torn un augment de les possibilitats de comissió de delictes. Per aquest motiu, els dos cossos policials col·laboren des de fa anys per reforçar la informació i la vigilància entre comerciants i clients.

Com en edicions anteriors, la campanya conjunta de la Policia Local i els Mossos s’estructura en tres fases. A la primera d’elles, que es va iniciar el 28 de novembre i finalitzarà aquest dimecres 4 de desembre, efectius uniformats s’encarreguen d’establir contacte amb els establiments de les sis zones comercials de Rubí, distribuir-hi fulletons informatius i atendre possibles consultes. La segona fase, que arrencarà el 9 de desembre, consistirà en una patrulla intensiva, en torns de matí i tarda i en horari comercial, que s’allargarà fins a mitjan gener amb l’objectiu de cobrir també una part de la campanya de rebaixes. Durant la tercera fase, que serà simultània a la segona, es faran controls conjunts de seguretat ciutadana, a diferents punts de la xarxa viària i en diverses franges horàries.

La Policia Local participa en aquesta campanya conjunta amb agents de diferents unitats, ja sigui la de Seguretat Ciutadana, Suport Policial o la Canina, tant uniformats com de paisà. Hi prenen part una mitjana de quatre policies municipals per dia.