Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local enxampa in fraganti un home que estava robant el cablejat d’uns fanals a l’avinguda de l’Estatut Tot i que Rubí no és dels municipis més afectats, aquest any ja s’han realitzat una vintena de detencions relacionades amb aquest tipus de delicte. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia Local enxampa in fraganti un home que estava robant el cablejat d’uns fanals a l’avinguda de l’Estatut

Tot i que Rubí no és dels municipis més afectats, aquest any ja s’han realitzat una vintena de detencions relacionades amb aquest tipus de delicte.
Una patrulla de la Policia Local de Rubí ha enxampat in fraganti aquesta matinada un home que s’estava emportant cables dels fanals de l’enllumenat públic situats a l’avinguda de l’Estatut, a l’alçada del c/ Folch i Torres. L’home, de 28 anys i veí de Sabadell, ha estat detingut.

En el moment de la intervenció, l’individu havia sostret uns 35 metres de cable de coure. Aquest tipus de robatori està cada cop més estès. Tot i que Rubí no és un dels municipis més afectats, aquest 2012 la Policia Local i els Mossos d’Esquadra han efectuat un total de 20 detencions per fets delictius similars.

La Policia Local de Rubí agraeix la col·laboració dels ciutadans que truquen a la comissaria per informar de la presència d’individus que estan manipulant l’enllumenat públic. I és que, en molts casos, els lladres poden passar per tècnics que estiguin reparant els fanals.