Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local deté un individu per danys en vehicles i un altre per un intent de robatori en vivienda A V.M.E., de 19 anys, se li atribueix també un robatori amb el mètode de l’estrebada. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia Local deté un individu per danys en vehicles i un altre per un intent de robatori en vivienda

A V.M.E., de 19 anys, se li atribueix també un robatori amb el mètode de l’estrebada.

Una vegada més la suma de la col•laboració ciutadana i l’actuació de la Policia Local de Rubí va donar fruits durant la darrera matinada. Els agents de policia van poder detenir a un individu com a pressumpte autor de danys en diversos vehicles i a un altre en relació amb un intent de robatori en una vivenda.

El millor exemple de l’efectivitat de la col•laboració ciutadana es va viure a l’arrest de V.M.E., un jove de 19 anys i veí de Rubí. A l’1.30 de la matinada d’avui un ciutadà va escoltar sorolls sospitosos al carrer de Joan Fiveller. Així va descobrir a dos joves que intentaven accedir a un habitatge. Els joves van fugir quan es van veure descoberts. En tot cas, la Policia Local va ser alertada i les patrulles que es van mobilitzar, van interceptar al carrer La Pastora a un individu que encaixava amb la descripció d’un dels autors de l’intent de robatori.

Fent les diligències oportunes per la identificació del sospitós, els agents es van adonar que també es corresponia amb la descripció de l’autor d’un altre robatori. Aquest nou incident havia tingut lloc al carrer Magallanes, a les 22.44 de la nit, quan dos joves van sostreure una bossa a una dona utilitzant el mètode de l’estrebada. Així, a V.M.E., de 19 anys i veí de Rubí, se li atribueix un intent de robatori amb força i un robatori amb violència. Al moment de la detenció se li va intervenir un arma blanca.

D’altra banda, també a partir de la trucada d’un ciutadà, una patrulla de la Policia Local va localitzar a un individu que presumptament havia provocat danys en diversos vehicles. Els fets van tenir lloc al aparcament de l’edifici RUBI+D, minuts abans de la una de la matinada d’avui. A l’esmentat aparcament els agents van trobar a un home dins d’un cotxe que presentava múltiples danys. Tant el vehicle com el conductor es corresponien amb la descripció dels testimonis que deien que l’individuo havia colpejat altres cotxes estacionats. Concretament, hi havia cinc vehicles danyats.

Finalment els agents, van haver de detenir al sospitós degut al seu comportament violent. Al arrestat, que va ser identificat com A.M.M., de 19 anys i veí del Prat de Llobregat, se li suposa autor d’un delicte de danys, però també d’un altre contra la seguretat del trànsit, un de resistència i desobediència als agents de policia.