Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La policia local de Rubí va detenir diumenge 4 persones durant dues intervencions policials Dos individus van ser enxampats en fragant delicte a l’interior d’un habitatge i els altres dos van ser detinguts per causar danys a vehicles estacionats. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La policia local de Rubí va detenir diumenge 4 persones durant dues intervencions policials

Dos individus van ser enxampats en fragant delicte a l’interior d’un habitatge i els altres dos van ser detinguts per causar danys a vehicles estacionats.
Durant la jornada del diumenge, 22 de novembre, la Policia Local de Rubí va detenir quatre persones després de dur a terme dues intervencions policials diferents.

La primera va tenir lloc durant el matí i es va detenir a S. A., de 22 anys, que anava acompanyat d’un menor d’edat, de 17 anys, com a presumptes autors d’un delicte d’usurpació d’immobles i de danys a la propietat aliena. Tots dos van ser detinguts en fragant delicte mentre es trobaven a l’interior d’un domicili, situat el carrer Carrasco i Formiguera. El mateix propietari d’aquest habitatge va alertar els agents després d’observar que la porta d’entrada havia estat forçada i es trobava mig oberta.

Cap a primera hora de la tarda, la policia local també va detenir dos individus més acusats de causar danys a vehicles, després que diversos testimonis els veiessin colpejar i causar desperfectes a cinc vehicles que es trobaven estacionats a les rodalies de l’avinguda Castellbisbal. Es tracta de C.P.R. i J.M.R.C, de 22 i 23 anys, veïns de Rubí.