Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local de Rubí organitza un seminari sobre grafística aplicada Encara queden places lliures per assistir a aquesta jornada, que tindrà lloc el 5 d’octubre al Castell EcoMuseu Urbà. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia Local de Rubí organitza un seminari sobre grafística aplicada

Encara queden places lliures per assistir a aquesta jornada, que tindrà lloc el 5 d’octubre al Castell EcoMuseu Urbà.
La Policia Local de Rubí, amb la col·laboració del Màster en Grafoanàlisi Europeu de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l’Asociación Nacional de Técnicos Universitarios en Documentoscopia (ANTUD), l’Asociación de Diplomados y Profesionales en Criminología e Investigación (ADPCI) i la International Police Association (IPA), organitza un seminari sobre grafística aplicada. La jornada es durà a terme aquest dimecres, 5 d’octubre, a l’auditori del Castell EcoMuseu Urbà de la ciutat.

Actualment, en el món acadèmic es discuteix si els grafits (formes d’inscripció o pintura, generalment sobre mobiliari urbà) són una nova forma d’art pròpia de les ciutats contemporànies o bé són un problema de gamberrisme i vandalisme.

Durant el seminari, que s’iniciarà a les 8.30 h, s’han programat diverses ponències que tractaran sobre els grafits. Un cop inaugurada la jornada, a càrrec de l’inspector en cap de la Policia Local de Rubí, Miquel Pedrosa, i el president de la delegació de l’IPA al Vallès Occidental, Felipe Fernández, s’iniciaran les diferents ponències. Diversos pèrits cal·ligràfics judicials, grafistes i criminòlegs, entre d’altres professionals, parlaran sobre l’atribució d’autoria dels grafits, el seu grafoanàlisi, la perspectiva criminològica i l’ús que determinades bandes fan d’aquesta forma d’expressió.

El seminari finalitzarà cap a les 19 h, després que s’hagin debatut les diferents conclusions.

A hores d’ara encara queden places per assistir a aquesta jornada, que està oberta a tota la població (30€), especialment als agents dels cossos policials (15€) i als associats a ANTUD (15€). Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic info@masdelmas.es o bé per telèfon, al 619 37 44 56.