Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La policia local de Rubí ha participat en un torneig internacional de futbol a Holanda És la primera vegada que els agents participen en el World Police Indoor Soccer Tournament, que enguany ha arribat a la 27a edició. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La policia local de Rubí ha participat en un torneig internacional de futbol a Holanda

És la primera vegada que els agents participen en el World Police Indoor Soccer Tournament, que enguany ha arribat a la 27a edició.
Una quinzena d’agents de la policia local de Rubí ha participat al 27è World Police Indoor Soccer Tournament que s’ha celebrat del 12 al 15 d’octubre a la ciutat d’Eibergen (Holanda).

Aquest campionat de futbol va adreçat a agents policials d’arreu del món. En aquesta edició, hi han participat més de 160 equips de 44 països diferents, dels quals 88 equips han estat formats per homes, 36 per dones i 36 grups més per majors de 35 anys.

L’equip rubinenc ha competit contra equips de Croàcia, Dinamarca, Romania, Itàlia i Bulgària, i s’han classificat com a penúltims de grup (8a posició d’un total de 9 equips). Els agents han rebut un trofeu per la seva participació en aquest torneig.

Pel que fa als guanyadors, han estat Madrid (categoria masculina), Sant Petersburg (categoria masculina majors de 35 anys) i l’equip nacional de França (categoria femenina).