Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local col·labora amb la Policia Nacional per desmantellar una plantació de marihuana a Rubí Els dos cossos de seguretat han confiscat 137 plantes i han detingut dos dels presumptes autors de cultivar el cànnabis. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia Local col·labora amb la Policia Nacional per desmantellar una plantació de marihuana a Rubí

Els dos cossos de seguretat han confiscat 137 plantes i han detingut dos dels presumptes autors de cultivar el cànnabis.
La Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Rubí, ha detingut dues persones per estar presumptament relacionades amb una plantació de marihuana ubicada a la zona de Can Pi de la Serra, al terme municipal de Rubí. Els arrestats són un rubinenc de 45 anys i un altre home, de 24 anys, veí de Sant Cugat. Als detinguts se'ls imputa un delicte contra la salut públic i un altre per tràfic de drogues.

La Policia Local de Rubí ha col·laborat amb el Cos Nacional de Policia de Terrassa en diferents fases de la investigació i en l’operatiu final, que va tenir lloc a finals de setembre.

La investigació es va iniciar el mes de maig, quan la Policia Nacional va rebre informació relativa a la possible comissió d’un delicte contra la salut pública, concretament, sobre el cultiu d’una plantació de marihuana a l’aire lliure situada en una finca rústica a la zona de Can Pi de la Serra, al terme municipal de Rubí.

La finca estava situada al fons d’una vall i només disposava d’un únic camí d’accés. A més, tot el seu perímetre estava delimitat per tanques, fet que va dificultar molt les tasques de vigilància. I més tenint en compte que al recinte sempre hi havia la presència d’una persona i un gos encarregats de la custòdia de la finca, que pernoctaven i feien vida en una barraca d’obra.

En l'operació, els efectius policials van intervenir 137 plantes de marihuana, amb un pes d’uns 240 Kg, substància que posteriorment era distribuïda a Rubí, Terrassa i Granollers. Durant el registre, els agents també van confiscar 15 paquets d’haixix premsat, amb un pes de 204 grams, 113 grams de fulles triturades preparades per a la venda i distribució, dues trituradores i una bàscula electrònica de precisió.