Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia enxampa in fraganti dos homes quan intentaven forçar la porta d’una perruqueria Els agents locals també han detingut quatre joves com a presumptes autors de danys a diversos vehicles estacionats a la carretera de Sabadell. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia enxampa in fraganti dos homes quan intentaven forçar la porta d’una perruqueria

Els agents locals també han detingut quatre joves com a presumptes autors de danys a diversos vehicles estacionats a la carretera de Sabadell.
La Policia Local de Rubí va detenir, la matinada del dia 1 de maig, dos individus quan, presumptament, intentaven forçar la porta d’accés d’una perruqueria situada al c/ Llobateres.

Els agents van rebre l’avís d’un ciutadà a les 01:30h, informant que unes persones tractaven d’accedir a l’interior d’aquest comerç. A l’arribar al lloc dels fets, les patrulles van localitzar els dos homes in fraganti intentant forçar la porta. Un d’ells va ser detingut immediatament i l’altre el van arrestar després d’una breu persecució a peu pels carrers propers. Un cop escorcollats, se’ls van intervenir diverses eines de les que habitualment s’utilitzen per cometre aquest tipus de robatoris.

Els detinguts són dos homes majors d’edat i veïns de Rubí. Un té diversos antecedents policials per fets similars.

Detenció per danys a vehicles
La nit del 27 d’abril, diversos ciutadans van informar la Policia que un grup de joves havien causat danys a diversos vehicles estacionats a la carretera de Sabadell.

Amb la informació facilitada, els agents van iniciar la recerca dels autors dels fets pels carrers més propers. Al cap de pocs minuts, la Policia Local va localitzar i detenir quatre joves, tots ells veïns de Rubí, com a presumptes autors d’aquests danys. Després de comprovar els fets, els agents van establir que s’havien ocasionat danys a vuit vehicles, tots imputats als detinguts.