Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia de barri començarà a funcionar a partir de l'abril La Policia Local de Rubí ha presentat el balanç d'actuacions realitzades a 2005. Una dada destacada és que els accidents amb ferits han passat de 66 l’any 2004 als 22 del 2005. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia de barri començarà a funcionar a partir de l'abril

La Policia Local de Rubí ha presentat el balanç d'actuacions realitzades a 2005. Una dada destacada és que els accidents amb ferits han passat de 66 l’any 2004 als 22 del 2005.
El nombre de denúncies penals tramitades des de la Policia Local de Rubí l’any 2005 han disminuït en 31 respecte l’any anterior, el que suposa, un descens del 2,2 per cent del nombre de delictes. La ràtio de delictes per 1000 habitants a Rubí és de 27, “la ràtio de delictes més baixa dels municipis amb més de 20000 habitants de la província. La mitjana de Catalunya és de 45 delictes per cada 1000 habitants i la d’Espanya és de 49”, ha apuntat el cap de la policia local Miquel Pedrosa. Això, acompanyat de l’increment, en un 24 % de les detencions “evidencia una major eficàcia de les accions de la policia local”, ha afegit.

Sensibilització i prevenció, la base de les campanyes de la policia local

El tinent d’alcalde de Serveis Urbans i Seguretat, Jordi Peiró ha fet balanç de les actuacions de la policia local destacant que “per fi tenim a Rubí un model de policia que comença a ser referent a altres municipis catalans”. Peiró ha exemplificat amb diferents campanyes dutes a terme l’any 2005 “l’aposta clara de la policia local per sensibilitzar, prevenir i d’alerta als infractors amb mesures punitives i correctives, que està començant a donar resultats positius”.

Més informació