Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La pluja desllueix l’acte públic del centenari de la Policia Local La marxa cicloturista va reunir a mig centenar de participants. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La pluja desllueix l’acte públic del centenari de la Policia Local

La marxa cicloturista va reunir a mig centenar de participants.
Dissabte estava previst que s’iniciés el programa de la commemoració del centenari de la Policia Local. La pluja va obligar a modificar algunes de les activitats. De fet, tot estava preparat quan va començar a ploure. Per aquest motiu es va haver de suspendre la exhibició canina i la mostra de defensa personal. En tot cas, els agents que estaven presents a la Rambla del Ferrocarril van lliurar material educatiu als infants. Van aprofitar per fer recordatoris relacionats amb l’educació viària, sobretot, en relació als sistemes de protecció infantil. A més a més, al menys els més petits van poder experimentar la sensació d’anar en els vehicles dels serveis d’emergències, com els de la policia i els bombers.

D’altra banda diumenge, mig centenar de ciutadans van participar a la marxa cicloturista organitzada en el marc del centenari de la Policia Local. Els ciclistes van poder completar el recorregut que els va portar des de la prefectura, a la carretera de Terrassa, fins al polígon de La Llana, passant per alguns carrers del centre de Rubí. Durant l’acte institucional d’aquest aniversari es lliuraran els premis d’aquesta marxa. De moment, diumenge els participants van rebre un obsequi i van gaudir d’un aperitiu per reprendre forces després de l’exercici físic.

Els actes continuen aquesta setmana amb xerrades per la gent gran, una mostra de la vesant solidària de la policia i una activitat d’educació viària per escolars, aquesta última, el Road Show, tindrà lloc al Teatre Municipal La Sala, el proper dijous.

Totes les activitats es poden consultar a www.rubi.cat/policia