Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La plaça Josep Tarradellas s’obre a la ciutadania a partir de dissabte Les obres de l’antic espai de la Bòbila Saltó han estat finançades amb el Fons Estatal d’Inversió Local. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La plaça Josep Tarradellas s’obre a la ciutadania a partir de dissabte

Les obres de l’antic espai de la Bòbila Saltó han estat finançades amb el Fons Estatal d’Inversió Local.
La remodelació de l’antiga bòbila Saltó és la darrera obra en acabar-se de les 31 que al llarg de l’any passat es van finançar del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).
Aquesta setmana s’estan finalitzant els darrers treballs perquè dissabte, 12 de juny, pugui obrir-se a tota la ciutadania. A partir de les 11 del matí s’instal·laran jocs infantils al nou parc que té una superfície de 8.000 m2 i un centenar de nous arbres.

La plaça de Josep Tarradellas s’estructura en tres plataformes que permeten aprofitar al màxim el desnivell existent entre la cota més elevada del terreny i la que ocupa la part més baixa.
L’espai enjardinat se situa a la part inferior, a l’alçada del carrer General Castaños, a la plataforma central hi ha prevista la construcció, en una segona fase del projecte, d’una escola bressol. La part superior del parc es troba a l’alçada del carrer Santa Fe que s’integra urbanísticament dins el nou espai eliminant voreres i afavorint la disminució de velocitat del trànsit.

El nou parc de Josep Tarradellas, que ha suposat una inversió de 2 milions d’€, és un dels tres nous parcs urbans que s’obriran a tota la població en les pròximes setmanes.

Al parc de can Sedó, en el seu límit amb el parc de Ca n’Alzamora s’està ultimant la prolongació de 120 metres del col·lector. Un cop finalitzat, al llarg d’aquest mes, quedaran pràcticament units aquests dos espais verds que en total tenen una superfície de dues hectàrees.

El tercer nou parc es troba a Can Sant Joan, és el més gran dels tres parcs urbans, amb una superfície de 6 hectàrees i prop de 600 arbres. La previsió inicial de l’Ajuntament és poder recepcionar-lo parcialment durant el mes de juliol, el que permetrà poder fer-se càrrec del manteniment i estat de conservació.