Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Plaça del doctor Guardiet estrenarà Mercat de productes ecològics el 26 de març El Ple municipal ha aprovat aquest matí per unanimitat el reglament de funcionament del Mercat Ecològic del Vallès que començarà a funcionar a Rubí el pròxim 26 de març. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Plaça del doctor Guardiet estrenarà Mercat de productes ecològics el 26 de març

El Ple municipal ha aprovat aquest matí per unanimitat el reglament de funcionament del Mercat Ecològic del Vallès que començarà a funcionar a Rubí el pròxim 26 de març.
Es tracta d’un mercat itinerant que també recorrerà les poblacions de Cerdanyola, Sant Quirze i Barberà, segons un conveni signat per representants de les quatre administracions locals el passat mes de juliol al Consell Comarcal.
A Rubí, el Mercat s’obrirà cada darrer dissabte de mes i el lloc escollit ha estat la plaça del Dr. Guardiet. “Només un endarreriment no previst en l’acabament de les obres de la plaça del Dr. Guardiet o un retard burocràtic en els processos administratius de contractació podria fer variar aquesta data”, ha apuntat aquest matí la regidora de Comerç, Arés Tubau, després del Ple.

El mercat disposarà de 15 parades, 10 a disposició dels firaires itinerants i 5 més destinades a comerciants locals de productes artesans, el que farà, segons la regidora de Comerç, “que es generi un flux de consum que beneficia tant els productors participants com al comerç local dels municipis implicats”.

La creació d’aquesta nova oferta permetrà promocionar les varietats i els productes d’alimentació de temporada i del territori i donar a conèixer l’agricultura i la producció ecològica com a model sostenible i com a alternativa del mercat convencional. Així mateix, és una mesura que permetrà fomentar el turisme intermunicipal i contribuirà a la dinamització comercial de la zona d’influència del mercat ecològic.