Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La piscina municipal de Can Rosés organitza una jornada de portes obertes L’alcaldessa inaugura avui les noves instal•lacions esportives. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La piscina municipal de Can Rosés organitza una jornada de portes obertes

L’alcaldessa inaugura avui les noves instal•lacions esportives.
La piscina municipal de Can Rosés obrirà les seves portes a tota la ciutadania aquest cap de setmana del 17 i 18 d’octubre per donar a conèixer les obres de remodelació que s’han fet en aquest equipament municipal al llarg d’aquest any. Durant tot el cap de setmana, l’accés serà lliure i la matrícula gratuïta per qui vulgui inscriure’s.

L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia Lores, i el regidor d’Esports, Josep Antoni Serra, inauguraran aquestes noves instal•lacions avui dissabte a les 11 hores.

La principal remodelació ha estat la nova coberta de la piscina exterior, que va quedar en molt mal estat arran de les ventades del passat mes de gener. La nova coberta està integrada per una estructura fixa, amb bigues de fusta i una coberta mòbil de doble capa de lona que permetrà que a l’estiu es pugui continuar utilitzant com a piscina exterior. A més, l’estructura inclou parets de vidre amb vistes al jardí exterior de la piscina que també permeten la seva obertura durant el període estival.

A més, s’han remodelat la sala de fitness i els vestidors que s’utilitzen pels cursets de natació. A la sala de fitness s’han unificat els dos espais en un de sol per donar-li continuïtat, s’ha posat un nou terra de parquet, s’ha integrat el servei de megafonia, s’han canviat totes les màquines de treball cardiovascular i musculació i s’ha instal•lat terra de cautxú a la zona de peses per protegir-lo dels cops. Pel que fa als vestuaris, aquests han estat remodelats de forma integral amb dutxes noves i una nova distribució per tal d’ampliar la seva cobertura en el moment dels cursets que es fan a les instal•lacions.

Altres millores previstes

A més de la nova coberta, a la zona de la piscina s’afegirà una piscina lúdica amb servei d’aigües, com bombolles, raigs d’aigua, dutxes de sensacions, banys de vapor i sauna, i una piscina de xipolleig per als més petits. Aquestes obres substituiran l’actual piscina infantil i tenen previst el seu inici pels pròxims mesos. S’espera que estiguin enllestides al setembre de 2010.

Durant aquest any, aquestes instal•lacions municipals, que són gestionades pel Club Natació Rubí i ho seran durant 20 anys més ja que l’Ajuntament ha ampliat la concessió a l’entitat, tindran altres actuacions de millora com el reforçament de les bigues de la zona del voltant de la piscina, el condicionament de la climatització i l’ampliació del sistema d’aigua calenta sanitària de les dutxes dels vestidors.

En les obres de remodelació d’aquest equipament esportiu, la inversió final realitzada serà d’un total de 845.000 euros.