Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La periodista de Ràdio Rubí, Belen Tierno, guardonada per la seva tasca informativa a la ciutat Els Premis Santa Agueda del Centro Aragonés de Rubí s’han lliurat aquest cap de setmana a l’Ateneu. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La periodista de Ràdio Rubí, Belen Tierno, guardonada per la seva tasca informativa a la ciutat

Els Premis Santa Agueda del Centro Aragonés de Rubí s’han lliurat aquest cap de setmana a l’Ateneu.
La periodista de Ràdio Rubí Belén Tierno ha estat guardonada per la seva tasca informativa a la nostra ciutat, una distinció que ha rebut aquest cap de setmana en l’acte de lliurament dels Premis Santa Agueda que atorga anualment el Centro Aragonés. L’acte ha tingut lloc dissabte a l’Ateneu.

L’entitat rubinenca també ha guardonat, en l’edició d’aquest any, a Anna Vallhonrat, que ha rebut el Premi Santa Águeda per la seva tasca cultural, i a Juanita, la propietària de la merceria del mateix nom, amb el reconeixement en l’àmbit empresarial. Els premis Santa Águeda reconeixen anualment el paper de les dones que han treballat per millorar la societat al llarg de la seva vida i premia un seguit de dones per la seva tasca activa en el desenvolupament de la ciutat en l’àmbit periodístic, cultural, social i empresarial. Altres periodistes de la ràdio municipal guardonades amb aquest premi han estat Lidia Juste i Mariona Álvarez.

Belén Tierno s’ha mostrat satisfeta amb aquest guardó que atorga el Centro Aragonés de Rubí ja que premia les persones per la seva feina. Llicenciada en periodisme i especialitzada en periodisme local, va iniciar la seva trajectòria laboral a l’Escola de futbol TARR on va publicar articles setmanals a El mundo Deportivo i Sport. Redactora d’informatius a Onda 9 Ràdio de Bon Pastor a Barcelona i col·laboradora a la televisió Teleciutat de L’Hospitalet i Canal 50 Sabadell, treballa a Ràdio Rubí des de 1995. Primer com a redactora d’informatius i després com a productora de programes magazines, ha dirigit i presentat els espais magazines Joc de Dames (1997-2000), El matí és nostre (2002), La vida continua (2006-2012). Actualment presenta el programa “Rubí al dia” juntament amb Lídia Juste i Xesco Caballero.