Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La participació dels rubinencs a les activitats de Nadal ha estat massiva tot i la pluja de l’últim dia L’activitat de cinema per a infants al Teatre Municipal La Sala assoleix un gran èxit de participació. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La participació dels rubinencs a les activitats de Nadal ha estat massiva tot i la pluja de l’últim dia

L’activitat de cinema per a infants al Teatre Municipal La Sala assoleix un gran èxit de participació.
Ni tan sols la pluja que el dia de Reis va acompanyar bona part de la jornada va impedir que les més de 10.000 persones que van rebre a Ses Majestats a l’Escardivol el dia de la Cavalcada es quedessin a casa i, d’aquesta manera, omplissin de forma massiva els carrers i places de la ciutat per on van passar fent el repartiment de les cinc tones de caramels que es van llençar per a petits i grans durant aquesta Cavalcada de Reis, en què l’Ajuntament calcula que van participar al voltant de 25.000 persones tot i les inclemències del temps. Aquest any la cavalcada va començar mitja hora abans que l’any passat per tal d’adaptar-se a l’horari dels més petits.

Però no només la participació de la ciutadania va ser elevada en aquest acte, per què a les dues sessions de cinema infantil, que per primera vegada en aquestes dates nadalenques organitza el consistori, el recinte del Teatre Municipal La Sala es va omplir fins a arribar a les 1.350 persones.

També el Campament del Mag Rubisenc, que per segon any consecutiu ha estat instal•lat al Castell Ecomuseu Urbà, ha rebut la visita d’unes 3.000 persones entre grans i petits per conèixer el seu laboratori i donar-li les seves cartes, la qual cosa consolida aquest espai, per on l’any anterior van passar al voltant de 2.000 persones. A més, també el Carter Reial va rebre unes 800 cartes en la seva visita als diferents barris de ciutat on va anar per rebre les peticions dels nens.