Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La pàgina web municipal facilita una passejada virtual per Rubí amb l'aplicació de Google Street View És una de les eines de l’entorn web 2.0 que s’incorpora coincidint amb el canvi d’imatge. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La pàgina web municipal facilita una passejada virtual per Rubí amb l'aplicació de Google Street View

És una de les eines de l’entorn web 2.0 que s’incorpora coincidint amb el canvi d’imatge.
A partir d'ara, la pàgina web municipal dóna l’opció a passejar pels carrers de la ciutat ja que ha incorporat l’eina Street View de Google que permet veure, amb Google Maps, fotografies en 360 graus dels carrers de la ciutat, i moure-s'hi. Es pot cercar un carrer sobre el mapa i veure l'aspecte que tenen edificis i botigues.

Aquesta és una de les eines de la web 2.0 que l’Ajuntament ha començat a incorporar al web municipal i que en les properes setmanes s’aniran implementant amb el canvi de web, que inclourà la possibilitat de configurar la portada per part de l’usuari, rebre SMS, sindicació a través de RSS i d’altres serveis enfocats a facilitar la interacció de l’administració amb el ciutadà (tràmits on line, etc...)

El servei Street View es va començar a utilitzar als EEUU l’any 2007. Després d’Austràlia i Japó, s’ha implantat a Europa. Per adaptar-se a la legislació sobre el dret a la intimitat vigent al continent, Google ha hagut de difuminar les cares dels vianants o les matrícules dels vehicles, per exemple.