Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La pàgina de Facebook de la commemoració del 50è aniversari de la rierada supera el centenar de fans Aquest és un dels canals que el consistori ha posat a disposició dels rubinencs per tal que puguin col·laborar en la reconstrucció dels fets d’aquell 25 de setembre de 1962. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La pàgina de Facebook de la commemoració del 50è aniversari de la rierada supera el centenar de fans

Aquest és un dels canals que el consistori ha posat a disposició dels rubinencs per tal que puguin col·laborar en la reconstrucció dels fets d’aquell 25 de setembre de 1962.
Un total de 111 persones s’han declarat fans de la pàgina de Facebook que l’Ajuntament de Rubí va posar en marxa el mes d’octubre en el marc de la commemoració del 50è aniversari de la rierada. Aquest és un dels canals que el consistori rubinenc ha posat a disposició dels ciutadans per tal que puguin col·laborar en la reconstrucció dels fets que van succeir aquell 25 de setembre de 1962, tot aportant experiències, testimonis i tot tipus de documentació gràfica.

A banda d’aquesta pàgina i del perfil que el consistori té creat a Twitter, els ciutadans poden seguir tota la informació sobre la commemoració del 50è aniversari de la rierada a través del web www.rubi.cat/rierada.