Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nova senyalització unificada dels parcs empresarials de la B-30 comença a ser una realitat El CIT ha començat a instal·lar els cartells que senyalitzen de forma unificada tots els parcs empresarials de la B-30 al seu pas per Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La nova senyalització unificada dels parcs empresarials de la B-30 comença a ser una realitat

El CIT ha començat a instal·lar els cartells que senyalitzen de forma unificada tots els parcs empresarials de la B-30 al seu pas per Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola.
El consorci Catalonia Innovation Triangle (CIT) ja ha instal·lat a la via pública una part dels cartells que senyalitzen de forma unificada i amb una mateixa nomenclatura tots els parcs empresarials de la B-30 al seu pas per Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola. Està previst que al mes d’octubre finalitzin els treballs per acabar de col·locar la pràctica totalitat de la nova senyalística. D’aquesta manera, el CIT comença a fer realitat un projecte llargament reivindicat per les empreses ubicades a l’eix de la B-30: millorar la senyalització dels parcs empresarials que hi ha en aquesta zona.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és facilitar l’accessibilitat i la mobilitat de les empreses, universitats i centres de coneixement d’aquest territori i vincular-les amb la marca de referència CIT. Està previst que en total es col·loquin uns 170 senyals a la xarxa viària d’aquesta zona. Aquest projecte es finança amb fons europeus Feder, de la DIBA i dels 3 ajuntaments implicats.

Amb motiu de la implementació d’aquest pla de senyalització, el CIT ha organitzat un acte per potenciar el seu posicionament com a corredor econòmic principal de Barcelona. Tindrà lloc el 18 de setembre i comptarà amb la presència de les alcaldesses dels 3 municipis que formen el CIT i amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder. Durant l’acte també es presentarà la nova plataforma digital del CIT.

Nova zonificació del territori CIT
La nova senyalització ordena tots els parcs empresarials de Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola en 11 grans zones, cadascuna de les quals incorpora diversos polígons. També s’han modificat les denominacions dels parcs empresarials –amb la incorporació de la referència CIT– i s’ha creat una codificació per indicar la seva posició respecte el conjunt del territori.

La nova senyalització del CIT no afecta els nomenclàtors oficials ni suposa que les empreses hagin de canviar la seva domiciliació. No representarà, per tant, cap tipus de cost per a les empreses. L’objectiu d’aquesta iniciativa és simplement posar al seu servei una eina que ajudi a millorar l’accessibilitat i la mobilitat en aquest territori.

Properament el CIT també posarà en marxa una plataforma digital ( www.cit.cat) on qualsevol empresa interessada trobarà informació relacionada amb els parcs empresarials, els polígons d’activitat econòmica i els centres universitaris i d’innovació que el conformen. En aquest espai virtual es podran localitzar les empreses actives, així com les ofertes de disponibilitat de naus i solars.