Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nova biblioteca és el tema del XVIè concurs de punts de llibre que organitza anualment aquest equipament El lliurament de premis es farà el pròxim 26 de maig. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La nova biblioteca és el tema del XVIè concurs de punts de llibre que organitza anualment aquest equipament

El lliurament de premis es farà el pròxim 26 de maig.
La nova biblioteca de Rubí, inaugurada el passat mes de gener, ha estat el tema escollit per l’edició d’aquest any del XVIè Concurs de punts de llibre que aquest equipament organitza anualment. Sota el lema “La Biblioteca, nous espais, més serveis”, el concurs vol que els participants reflecteixin en els punts de llibre que presentin al concurs, que no poden ser més de 2 per participant, la visió personal sobre les biblioteques en el món en la nostra societat actual.

Les propostes en cadascuna de les tres categories (de 5 a 9, de 10 a 13 i de 14 a 16 anys), que es poden presentar del 7 d’abril al 15 de maig, han de tenir un format de ser 21 x 6 cm sobre cartolina, seran exposades a la biblioteca en una exposició que s’organitzarà posteriorment al lliurament de premis, que tindrà lloc el 26 de maig a les 18.30 h a l’auditori de la Biblioteca, abans de la sessió de l’Hora del conte “Com gotes d’aigua” a càrrec de Cos de Lletra.

L’any passat, el concurs va tenir una participació rècord amb la presentació de 1.045 punts, gairebé el doble que l’any anterior en què es van presentar 554 propostes al certamen.

Per a més informació, Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler (complex cultural l’Escardívol, c. Joaquim Blume s/n, Tel. 93 699 84 53).