Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nostra riera, tema del XVIIIÈ Concurs de Punts de Llibre per Sant Jordi de la Biblioteca Municipal Fins al 21 de maig es poden presentar les propostes al certamen amb diverses tècniques. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La nostra riera, tema del XVIIIÈ Concurs de Punts de Llibre per Sant Jordi de la Biblioteca Municipal

Fins al 21 de maig es poden presentar les propostes al certamen amb diverses tècniques.
Aquest any, el tema del XVIII Concurs de Punts de Llibre, que organitza anualment la Biblioteca Mestre Martí Tauler, és la nostra riera, per tal que els infants i joves que participin en qualsevol de les tres categories del concurs dibuixin la riera de Rubí com a part integrant del nostre municipi i espai per gaudir i passejar, coincidint amb la commemoració aquest any del 50è aniversari de la rierada.

Com és habitual, s’han establert tres categories:
  • CATEGORIA A: de 5 a 9 anys.
  • CATEGORIA B: de 10 a 13 anys.
  • CATEGORIA C: de 14 a 16 anys.
Els punts de llibre, que s’hauran de lliurar a la mateixa biblioteca fins al 21 de maig, han de tenir una mida de 21x6 cm i estar realitzats en cartolina blanca emprant qualsevol tècnica, excepte retoladors fluorescents, imatges animades i lletres en relleu. Cada participant només pot presentar una obra.

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el dia 18 de juny a les 17.30 h, a l'Auditori de la Biblioteca, i rebran com a premi un lot de llibres i la impressió dels seus punts que seran repartits entre els lectors habituals de la Biblioteca. A més, tots els punts de llibre seran exposats a la Sala Infantil de la Biblioteca des del 25 de juny fins al 30 d'agost.

Per a més informació, Biblioteca Mestre Martí Tauler, c/ Aribau, 5 - 08191 Rubí, Tel.: 93 588 70 00 ext. 4416, a/e: b.rubi.mmt@ diba.es, horari: matí de dimecres a dissabtes, de 10 a 14 h, i tarda de dilluns a divendres, de 16 a 21 h.