Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nit de Sant Joan de Dagoll Dagom inaugura la nova temporada de La Sala Un cop acabades les obres de millora de l’equipament, començen les actuacions de la temporada. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La nit de Sant Joan de Dagoll Dagom inaugura la nova temporada de La Sala

Un cop acabades les obres de millora de l’equipament, començen les actuacions de la temporada.
La preestrena d’una nova versió d’una de les obres més conegudes de Dagoll Dagom, La Nit de Sant Joan estrenada al 1981, obrirà la nova temporada d’espectacles del Teatre Municipal La Sala el pròxim 11 de desembre, un cop acabades les obres de remodelació de la climatització d’aquest equipament municipal. “Hem volgut avançar l’inici de la temporada d’espectacles – ha dit la regidora de Cultura, Neus Muñoz, - per començar tot just acabar les obres i poder obrir a la ciutat l’equipament”, sense haver d’esperar a l’any vinent.

La nova temporada estable oferirà un total de 22 espectacles al llarg de set mesos, fins al juny de 2010, del quals 9 són obres de teatre, 7 són espectacles musicals, 6 estan dedicats especialment als infants i un a la dansa, per celebrar el Dia Internacional de la Dansa. “Aquesta nova proposta ha volgut incloure diverses disciplines artístiques, com dansa, música i teatre, per tal d’ampliar l’oferta de tal manera que ens permeti poder arribar a un ventall de públic més ampli”, ha dit la regidora.

A banda d’aquesta obra que portarà a la ciutat grups de teatre de renom, també actuaran a La Sala altres actors tan coneguts com Josep M. Pou, amb “Su seguro servidor Orson Welles”, la Companyia T de Teatre, Montserrat Carulla amb “El quadern gris” de Josep Pla, o Concha Velasco amb “La vida por delante”.

Espectacles infantils els diumenges

Els sis espectacles adreçats específicament als infants es faran els primers diumenges de mes, a partir del 12 de desembre en què es farà l’espectacle Contes Galàctics. A més, els nens i nenes podran veure la tradicional Marató de contes, Els tres porquets, Tina, la bruixa fina, Hansel i Gretel i l’espectacle de dansa Roseland que commemorarà el Dia internacional de la dansa.

Pel que fa als espectacles musicals, destaquen la cantada popular del Rèquiem de Mozart, el concert de valsos i danses, un concert de piano, l’espectacle musical Ojos verdes dedicat a Miguel de Molina, el concert de primavera de Foment de la Sardana, un concert de corals i un concert de piano per celebrar el Dia europeu de la música.

Així mateix, hi haurà un seguit d’obres dintre de la proposta de petit format “Entre bambolines”, engegada fa unes quantes temporades, com l’obra Sinistre de La Càmara – Teatre, per commemorar el Dia mundial del teatre, o L’Amor hermètic de Salvador Espriu, per celebrar el Dia de Sant Jordi, entre d’altres propostes.