Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nit de cap d’any no registra incidències remarcables a Rubí La Policia Local només va efectuar una quinzena d’intervencions, la majoria com a conseqüència de molèsties produïdes per sorolls. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La nit de cap d’any no registra incidències remarcables a Rubí

La Policia Local només va efectuar una quinzena d’intervencions, la majoria com a conseqüència de molèsties produïdes per sorolls.
Els agents de la Policia Local de Rubí que estaven de guàrdia la nit de cap d’any van passar el que s’anomena una “nit tranquil·la”. I és que no es van registrar incidències remarcables a la ciutat.

La Policia Local va intervenir en una quinzena de serveis derivats de les diferents celebracions. Majoritàriament, els agents van ser requerits per les molèsties que generaven algunes festes particulars en domicilis o locals. En total, el cos policial va efectuar 9 serveis en aquest sentit. També van haver d’intervenir en dos casos més per molèsties derivades de sorolls a la via pública, així com per les molèsties que generava l’activitat d’un establiment de pública concurrència.

Els agents també van efectuar una intervenció assistencial per atendre persones en estat d’embriaguesa i un control d’alcoholèmia i seguretat ciutadana. Per últim, també van atendre un requeriment per un petit incendi en un habitatge, ocasionat per la proximitat de roba a un calefactor elèctric.

Segons la Policia Local, enguany s’ha detectat més moviment de persones a la via pública al llarg de tota la nit de cap d’any, concentrades en espais cèntrics com la plaça de Pere Esmendia, la plaça d’Anselm Clavé, l’Illa de vianants i la plaça del Doctor Pearson. Tot i així, aquestes concentracions de gent no van generar requeriments d’actuacions policials per part dels veïns.