Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La mostra del 50è aniversari de la revista Cavall Fort arriba a la Biblioteca Mestre Martí Tauler L’exposició es pot veure del 6 al 28 de febrer a la Sala infantil. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La mostra del 50è aniversari de la revista Cavall Fort arriba a la Biblioteca Mestre Martí Tauler

L’exposició es pot veure del 6 al 28 de febrer a la Sala infantil.
La Biblioteca Mestre Martí Tauler acollirà durant el febrer l’exposició commemorativa de la revista infantil “Cavall Fort. Tant divertit com un joc” que l’editorial va crear amb motiu del 50è aniversari de la publicació i que s’està exhibint de forma itinerant a diverses biblioteques. A Rubí, la mostra s’exposarà a la Sala infantil de l’equipament del 6 al 28 de febrer.

A través de vuit plafons, que descobreixen curiositats i anècdotes de la publicació i que inclouen jocs i entreteniments, l’exposició ensenya els continguts de la revista i la seva diversitat i intenta donar a conèixer el significat de la publicació a Catalunya, des que es va crear el desembre de 1961.. S'adreça de manera específica als infants però també a totes les generacions de lectors de la publicació al llarg d’aquests anys.
Aquest mostra a les biblioteques públiques catalanes tanca el programa d'actes de celebració del 50è aniversari, que va incloure un cicle de pel·lícules, un número especial de la revista, una festa i un documental, entre altres.

Cavall Fort neix per incentivar entre els infants l’aprenentatge de la lectura i l’escriptura en català, amb un format (còmic) i contingut que estimulés l'interès dels lectors i un model de llengua rigorós i planer. Durant aquests primers cinquanta anys de vida, les pàgines de Cavall Fort han acollit les signatures més representatives de la literatura infantil i juvenil catalana, així com destacats il·lustradors i grafistes, i s’ha convertit en un model de referència per a diverses generacions de catalans.