Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La modificació de la línia 2 de Rubí facilita el trasllat en autobús dels alumnes del Pinar que han estat reassignats al Teresa Altet Els canvis que s’han introduït en el recorregut de la línia que cobreix el trajecte Can Vallhonrat – El Pinar entren en vigor l’1 de setembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La modificació de la línia 2 de Rubí facilita el trasllat en autobús dels alumnes del Pinar que han estat reassignats al Teresa Altet

Els canvis que s’han introduït en el recorregut de la línia que cobreix el trajecte Can Vallhonrat – El Pinar entren en vigor l’1 de setembre
El dia 1 de setembre entra en vigor la modificació del recorregut de la línia 2 de l’autobús urbà amb l’objectiu de facilitar que els alumnes del Pinar reassignats a l’Escola Teresa Altet puguin desplaçar-s’hi en transport públic d’una manera més còmoda i segura, sense necessitat de fer transbord a l’avinguda de les Olimpíades.

Es tracta de nens i nenes que fins ara estudiaven majoritàriament a l’Escola Joan Maragall i que, amb la nova zonificació escolar, han passat a tenir com a centre de referència l’escola situada a Ca n’Oriol. La reassignació d’alumnes es va promoure arran de la situació d’incertesa que afectava el servei de transport escolar subvencionat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental.

El canvi de recorregut, aprovat al ple municipal del mes de juliol, comporta que la línia 2 deixarà de passar per les parades Olimpíades, Can Rosés, Terranova, Madrid i Albacete. Les tres primeres es mantindran, ja que les línies 4 i 5 hi continuaran passant, mentre que les de Madrid i Albacete quedaran anul·lades, ja que només estaven vinculades a la línia 2.

Les noves parades per on passarà el bus que cobreix el trajecte Can Vallhonrat – El Pinar són Els Nius, Zamora, Lleó, Pastora i Ca n'Oriol, les mateixes que les de la línia 4.

Realitzant aquesta modificació, els alumnes podran baixar a la parada Lleó, localitzada a menys de 200 metres de l’Escola Teresa Altet, sense necessitat de fer cap transbord des del seu punt d'origen.